Over mij

Welkom bij Estattic!

Graag stel ik mijzelf voor: Ik ben Esther Veldwijk.
Sinds februari 2013 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en trotse eigenaresse van Estattic (‘’Esther op Zolder”). Daarnaast werk ik twee dagen per week als doktersassistente in een huisartsenpraktijk in Haarlem. Een mooie combinatie waarin ik kennis en ervaring van beide beroepen kan delen.

Estattic is een knusse schoonheidssalon op zolder in Velsen-Zuid. Het heeft een goede bereikbaarheid en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Mijn streven is optimale verzorging, persoonlijke aandacht en totale ontspanning. Hiervoor maak ik gebruik van de producten van Botanical Beauty. U kunt in een ontspannen sfeer genieten van de door u gekozen behandeling en met een verzorgd gevoel de deur uit gaan. U kunt bij mij terecht voor een heerlijke (uitgebreide) gezichtsbehandeling (inclusief massage), maar ook even snel uw wenkbrauwen laten verven en/of epileren, of uw gezicht of benen laten harsen.

Om mijn kennis en inzicht te vergroten van dermatologische aandoeningen en om relevante voorlichting te kunnen geven aan cliënten, heb ik de basis- en vervolgopleiding Dermatologie gevolgd bij U-Consultancy (toonaangevend in opleidingen Dermatologie).

Op deze website vindt u informatie over de behandelingen die ik geef, voorzien van de tarieven en een korte toelichting. Overigens is de duur van een behandeling afhankelijk van welk huidtype en huidconditie ik aantref en wat er nodig is aan huidverzorging. U staat dus niet na een uur weer buiten.

Ik werk uitsluitend op afspraak en pinnen is bij mij niet mogelijk.

Ik hoop u graag eens te verwennen, tot ziens!