Botanical Beauty

De visie van Botanical Beauty is: wat je niet kunt eten, moet je ook niet op je huid smeren.

Wat je op je huid smeert, komt ook in je lichaam terecht. Maar liefst 60% ervan. Dagelijks krijg je ongemerkt rotzooi in je lichaam, omdat in de meeste verzorgingsproducten synthetische stoffen zitten. In de natuurzuivere producten van Botanical Beauty zitten geen chemische, synthetische stoffen. Er wordt gewerkt met natuurlijke ingrediënten, zoals roos, lavendel, eucalyptus, argan en calendula. Alles van de beste kwaliteit én biologisch. Je kunt namelijk een 100% zuivere amandelolie gebruiken, maar daar heb je niets aan als de amandelen bespoten zijn. Biologisch betekent vrij van gifstoffen en pesticiden. Daarin is Botanical Beauty als Nederlands merk uniek. De producten van Botanical Beauty zijn:
  • 100% natuurzuiver, biologisch, vrij van parabenen en andere chemisch synthetische geur-, kleur- en conserveringsmiddelen
  • zijn direct gericht op huidverbetering
  • zijn dierproefvrij
  • zijn geschikt voor verschillende huidtypen
  • werken zeer effectief bij huidproblemen als eczeem, psoriasis, acné, kloven, couperose, rosacea en huidveroudering
  • bevatten geen micro- en nanoplastics
  • worden geproduceerd in Nederland

 

voordelen van natuurlijke gezichtsverzorging

✓Herstelt de balans
✓Ondersteunt natuurlijke processen
✓Boost de huid
✓100% natuurzuiver en biologisch

✓Heilzaam bij huidaandoeningen

 

Ik adviseer je graag over de best passende producten per huidtype en huidaandoening. Ook leer ik je graag alles over de 3-stappen-methodiek: reinigen, verzorgen, verbeteren. Dé manier om jouw huid in optimale conditie te brengen.

Kies voor een verzorging die jouw gezicht laat stralen en jouw huid in balans brengt én houdt. Kies voor Botanical Beauty en voor natuurlijke gezichtsverzorging!

Ik hoop je te mogen laten kennismaken met Botanical Beauty. Kijk voor meer informatie op de website: www.botanicalbeauty.nl